Американските власти вероятно не са знаели за подготовката на атаката

...
Американските власти вероятно не са знаели за подготовката на атаката
Коментари Харесай

Израел не е предупредил САЩ за атаката срещу Иран

Американските управляващи евентуално не са знаели за подготовката на офанзивата против иранското нуклеарно оборудване в Натанц, за която Техеран подозира Израел, означават от редакцията на Politico, съобщи организация " Фокус ".

Според изданието, базирайки се на неизвестен източник от Вашингтон, „ в отчетите на разузнаването няма индикации, че Израел координира такава интервенция със Съединени американски щати и наподобява малко евентуално Израел да е предизвестил за това американски чиновници авансово “. „ Обаче различен човек, осведомен с въпроса, предизвести, че въпреки израелските проекти за нахлуване сигурно да не са били необятно известни в държавното управление на Съединени американски щати, към момента е евентуално на някакво равнище известието [за идна операция] да е било скрито “, отбелязва Politico.

Вестникът също по този начин акцентира, че американските и иранските управляващи „ наподобява имат намерение да възобновят “ договарянията по иранската нуклеарна договорка във Виена, макар случая в Натанз. „ Към понеделник следобяд няма доказателства, че американски или иранските чиновници ще се откажат от косвените договаряния, които би трябвало да бъдат обновени по-късно тази седмица “, се споделя в обявата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР