Кадри: Нова телевизияСериозен конфликт се разрази в отбора на звездите

...
Кадри: Нова телевизияСериозен конфликт се разрази в отбора на звездите
Коментари Харесай

Гатьо избухна срещу Бони. Певицата: Порасни бе, човек!

Кадри: " Нова телевизия "

Сериозен спор се развихри в тима на звездите в " Хелс китчън ". От известно време там са се настроили против Бони, а през днешния ден напрежението мазета и Пеньо Гатевски-Гатьо изрече неприятни думи за нея.



" Ще се усещам по-добре, когато към този момент не те виждам ", обърна се към нея командосът от " Игри на волята " 5, откакто получи оранжева от началник Виктор Ангелов.

" Не желая нищо общо да имам с нея. Видях някакви неща, които не съумях да видя за няколко месеца, само че в последните дни се осра брутално. Видях всичко, усетих всичко, тъй че повече с нищо не може да ме завоюва ", добави той на синхрон пред камерата.



След това двамата дружно със съотборниците си Изи и Алекс Гърдева се реалокираха в общежитието преди вечерната резервация. 

Бони направи опит двамата да се сближат, само че той не бе доста благоразположен.



" Супер досадна, непрекъснато се меси, където не й е работата. Пуши си там и все има какво да каже. Егати наглото дребосъче. Нямам думи, доста съм отчаян от Бони ", продължи той пред камерата.

След това се обърна към певицата с думите: " Бони, в случай че ще ме саботираш, най-малко от в този момент ми го кажи. Онзи път се опита да ме саботираш ".



" Гатьо, аз в случай че обмислям като теб би трябвало и аз да съм едно малко дете. Много те почитам, за мен си мъжага, само че от време на време допълнително ми идва това детското. Порасни бе човек, за какво си отмъстителен? ", отвърна му тя.

" Не съм отмъстителен, просто съм апатичен ", сподели Гатьо.

" Ами нали ти ми сподели " Копай си гроба "? Ето ти почна пръв, аз те обичам и те почитам ", продължи Бони.

" Тогава ще го покажеш на арената като ме подкрепиш ", прикани командосът.

" Аз съм сигурна, че Алекс е настроила Гатьо и Изи против мен ", разяснява певицата пред камерата, а към него още веднъж натърти: " Ти си огромен мъж, не ти отива да играеш по детски ".



Напрежението продължи и на вечерната резервация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР