Американски учени направиха прогнози за следващите деветдесет години, през които

...
Американски учени направиха прогнози за следващите деветдесет години, през които
Коментари Харесай

8 неща, които ще изчезнат през следващите години

Американски учени направиха прогнози за идващите деветдесет години, през които ще бъдат решени доста проблеми на човечеството, а доста неща, с които сме привикнали и даже не ги виждаме, също ще изчезнат.

Първото, което ще изчезне, са парите, те ще бъдат напълно сменени от електронни карти. През 2020 година няма да има заболели от СПИН, тъй като откривателят на страшния вирус Люк Монтание предвижда до няколко години откриването на ваксина.

През 2030 година вечно ще изчезнат плакатите и билбордовете по улиците, те ще бъдат сменени напълно от електронна форма на реклама.

2040 – гибел на фотолентата, напълно ще бъде сменена от цифровите технологии.

2050 – мъжете с вратовръзка наподобяват извънредно демоде. Още занапред в Съединени американски щати единствено 6 % от мъжете отиват с вратовръзка на работа.

 8 неща, които ще изчезнат през идващите години

2060 – изгубване на лъвовете от планетата. В момента популацията им е намаляла с 90 %.

2070 – изчезва лампата на Едисон. Според прогнозите на учените в целия свят ще си светим с енергоспестяващи флуоресцентни лампи.

 8 неща, които ще изчезнат през идващите години

2080 – изчезва вечно безсънието. То ще бъде унищожено със специфични хапчета, които освен ще оказват помощ да заспиваме, само че и да сме по-свежи на сутринта.

2090 – няма да има червенокоси. За този цвят дава отговор рецесивен ген и смесването на нациите го унищожава. В момента на Земята единствено 2 % от хората са естествено червенокоси.

2100 – децата не играят с играчки, а единствено на игри от виртуалната действителност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР