Американски кардиолози от Националния център за биотехнологична информация са установили,

...
Американски кардиолози от Националния център за биотехнологична информация са установили,
Коментари Харесай

Учени разкриха тайната на идеалния секс

Американски кардиолози от Националния център за биотехнологична информация са открили, че с цел да се реализира съвършен оргазъм не са нужни секс играчки и афродизиаци, а крепко сърце и устойчивост.
Лекарите споделят, че от здравето на кръвоносните съдове директно зависи половият живот - колкото повече кръв постъпва в сърцето, толкоз по-дълъг е половият акт и по-силни и ярки са усешанията, написа вестник Greatist.
Изследвания на интензивността на сърдечно-съдовата система са разрешили да бъде направено заключението, че здравите артерии могат да се изпомпват от три до пет пъти повече кръв в пиковите натоварвания по време на секс. Това предизвиква естествения синтез на азотен оксид - свободен радикал, за производството на който е виновен ендотелът.
За да се усили продължителността на половия акт, учените поучават да се поправя храненето: диета, състояща се най-вече от мазнини и въглехидрати, понижава "надеждността " на сърдечно-съдовата система и активността на организма като цяло.
Нискомаслените храни, плодове и зеленчуци, които са богати на антиоксиданти, в противен случай, увеличение на издръжливостта ви и разрешава да да бъде "разтегнат " половият акт в продължение на няколко часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР