Не отивам на финала с нагласата да спечеля, казва изпълнителката,

...
Не отивам на финала с нагласата да спечеля, казва изпълнителката,
Коментари Харесай

Всеки да си знае мястото: Вижте как Цеца отсвирила Мара Отварачката

Не ходя на финала с настройката да печеля, споделя изпълнителката, която ще имитира Цеца
" Като две капки вода " възроди кариерата ми. Виждам отношението на хората към мен. Различно е по отношение на месеци по-рано. "

Това описа пред " България Днес " певицата Мария дни преди огромния край на " Като две капки вода ". Победителят в имитаторското шоу ще стане явен на мегаспектакъл в столичната " Арена София ".

За финалния си облик Мария избира да се превъплъти в иконата на балканската музика Цеца. Ще изпее парчето " Забранен град ".

" Избрах го, тъй като ми е едно от най-любимите. Израснала съм с музиката на Цеца. Винаги съм желала да бъда като нея. Тя е нереална просто. Имала съм достойнството да съм на една сцена с Цеца. Уви, не се познаваме персонално. Песента е неповторима - прочувствена изповед. Винаги съм желала да я изпея. Няколко пъти пробвах да купя правата, само че Цеца е отказвала, защото това е нейна персонална изповед. Добре че са " Капките ", да мога да я изпея един път пред аудитория ", споделя чаровната изпълнителка.

Певицата разкри още, че не отива с настройката да завоюва най-гледаното шоу в България. Победата й е друга - любовта на почитателите към нея и удовлетвореността да прави още веднъж музика, която се харесва на всички.

" Наскоро ме срещнаха инцидентни хора. Заприказвахме се и ми споделиха, че от " Капките " си проличава какъв брой труд и старания поставям. За мен това е най-голямата победа ", сподели още Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР