Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. За много хора

...
Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта.
За много хора
Коментари Харесай

Вижте по какво личи, че той не би ви изневерил

Изневярата е едно от най-непростимите провинения в любовта.
За доста хора тя е повратен миг, който води до завършек на връзката. Някои съумяват да се оправят с казуса и да го преодолеят, намирайки път напред дружно, само че доста постоянно болката и раните не отминават по този начин елементарно. Остават подозрения, съмнение, боязън от това дали ще се повтори още веднъж. Никой не желае да бъде лъган по подобен метод, тъй като това визира директно себеоценката, самочувствието, егото на индивида, на който са изневерили.
Но в случай че имате щастлива връзка, в която любовта е над всичко останало и не ви се коства, че невярност би могла да помрачи щастието ви, ето и признаците за това.
По какво проличава, че той не би ви изневерил?

Можете да му имате цялостно доверие
Партньорът ви е потвърдил, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте дружно. Установили сте надълбоко доверие между тях. Никога не ви е давал мотиви за ревнивост и подозрение. Не сте го хващали да пази секрети, които изскачат отнякъде и ви хващат неподготвени. Склонен е да споделя всичко, без да го украсява или без да прикрива обстоятелства от историите.

Той не е егоистична персона
В множеството случаи хората, които са изявени егоисти са  по-склонни към невярност. За тях личните им потребности и усеща са постоянно преди всичко, а дейностите им демонстрират, че не се интересуват изключително от това дали ще наранят половинката си с думи или дейности. Ако сътрудникът ви не е лакомец, вероятността да ви изневери е по-малка.

Споделя по какъв начин е минал денят му
Ако знаете за всичко, което се случва в живота на половинката ви, когато не сте дружно, значи той е открит човек и няма скрити планове. В течение сте освен за всекидневието му в работата и в свободното време, само че и за проблемите, с които се сблъсква отвън връзката ви, хората, с които поддържа връзка.

Не забелязвате червени знамена
Женската вътрешен глас и шесто възприятие са незаместим консултант. Ако усещате всякакви червени знамена, които ви тормозят и ви карат да се съмнявате, евентуално има неща, които е добре да изчистите между тях. Дори да се окаже, че не става дума за невярност или действителен проблем, може да се касае до други аргументи, довели до появяването на подозрение. Не е наложително те да са съществени, само че е значимо да бъдат изчистени. Но пък в случай че не забелязвате никакви червени знамена, значи няма от какво да се притеснявате.

Вие самите не го тласкате към невярност
Причините  единият сътрудник да изневери са в действителност доста. Но една от вероятните измежду тях е точно подтикване от страна на другия в тази посока. Понякога неумишлено отблъскваме половинките си с държание и думи, без да го осъзнаваме. Ако вие самите сте уравновесени, уверени в себе си, не страдате от мъчителна ревнивост и показвате всеки ден на колегата си, че го обичате и приемате какъвто е, шансът да си намерения за невярност е доста дребен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР