Американски изтребител F-15 се е разбил край южните брегове на

...
Американски изтребител F-15 се е разбил край южните брегове на
Коментари Харесай

Американски изтребител се разби в Япония

Американски изтребител F-15 се е разрушил край южните крайбрежия на Япония. Пилотът се е катапултирал и е избавен от японските въоръжени сили. Вече тече следствие на аргументите за злополуката, съобщи Агенция " Фокус ", базирайки се на AFP.
Изтребителят е бил част от военните в база " Кадена " и се е разрушил на към 80 километра от град Наха, основният град на японския южен остров Окинава.
Това е следващият случай, който става факт с американски военни на японска територия. Стигна се до такава степен, че през януари тази година американският министър на защитата Джеймс Матис се извини на своя японски сътрудник във връзка на случаите.
Инцидентите включват спешни кацания от американски военни хеликоптери, в това число смъртоносна злополука предходната година на МВ-22 " Оспри ", която провокира солидна избавителна интервенция.
Редица закононарушения, в това число изнасилвания, побоища и злополуки при шофиране и шофиране в нетрезво положение от американски чиновници, също провокират митинги в Окинава, където са основани множеството американски елементи в Япония.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР