Американската звезда Кевин Спейси се яви днес доброволно в лондонски

...
Американската звезда Кевин Спейси се яви днес доброволно в лондонски
Коментари Харесай

Кевин Спейси се предаде на полицията: Не съм изнасилвал никого!

Американската звезда Кевин Спейси се яви през днешния ден непринудено в лондонски съд, с цел да му бъдат повдигнати обвинявания в полово принуждение. Британската полиция беше подготвена със заповед за екстрадиция на артиста от Съединени американски щати поради жалбата на трима англичани, оплакали се от хомо ласките на Спейси.

Заместник-главният магистрат Тан Икрам освободи артиста под гаранция до идващото чуване, планувано за 9:30 ч. на 14 юли в съда в Южен Лондон.

62-годишният Спейси излезе ухилен от постройката на съда, само че не направи никакъв коментар пред тълпата от чакащи кореспонденти, фотографи и телевизионни камери.

По време на чуването, траяло 28 минути, не бяха направени публични изказвания. Адвокатът му Патрик Гибс съобщи пред съда: " Г-н Спейси изрично отхвърля да е направил каквото и да било закононарушение по този случай.”

Съдията отдръпна публично заповедта за арест, издадена преди две седмици, откакто чу, че двукратният притежател на " Оскар " е дошъл в Лондон в понеделник, с цел да се яви персонално.

Първите две обвинявания против Спейси в полово посягане датират от март 2005 година в Лондон и засягат еднакъв мъж, който в този момент е на 40 години.

По третото обвиняване се твърди, че през август 2008 година в Лондон артистът е направил полово принуждение против мъж, който в този момент е на 30 години.

Четвъртото обвиняване за полово посягане се твърди, че е осъществено в Глостършир, Западна Англия, през април 2013 година против трети мъж, който в този момент е на 30 години.

Нито една от хипотетичните жертви не може да бъде разпозната според британското законодателство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР