Американската поп икона Бритни Спиърс успокои феновете си, които се

...
Американската поп икона Бритни Спиърс успокои феновете си, които се
Коментари Харесай

Бритни Спиърс успокои феновете си

Американската поп икона Бритни Спиърс успокои почитателите си, които се тревожат за психологичното ѝ здраве. Тя ги увери, че е " по-щастлива от когато и да било ", заяви Ройтерс.

Във видео в Инстаграм Бритни разяснява все по-натрапчивите клюки, че не е добре. Тя страда от психологично заболяване и от 2008 година бизнес делата и персоналния ѝ живот са под контрола на татко ѝ. Това стана със правосъдно решение.

" Знам, че има доста мнения и мнозина приказват разнообразни неща за мен, само че желая да ви уверя другари, че съм добре ", споделя Бритни във видеозаписа. " По щастлива съм от когато и да било ".

Публикация, споделена от (@britneyspears) на Ное 2, 2020 в 2:21 PST

Активна група нейни почитатели, предизвикаха онлайн акцията #FreeBritney (#Освободете Бритни), чиято цел е да бъде прекъснато попечителството над певицата, въведено след нервния ѝ срив преди 12 години. Те са уверени, че я държат затворена в дома ѝ край Лос Анджелис и по тази причина изпраща притеснителни кодирани послания да бъде освободена в обществените мрежи. Някои почитатели се тормозиха от публикуването на едни и същи фотоси, направени преди години.

В момента певицата е на 38 години. Тя възобнови кариерата си след срутва, само че предходната година още веднъж влезе за малко в психиатрична клиника. Бритни не е пяла онлайн от 2018 година, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР