Американската полиция е задържала заподозрения за стрелбата в Чикаго. Полицията

...
Американската полиция е задържала заподозрения за стрелбата в Чикаго. Полицията
Коментари Харесай

Арестуваха стрелеца, убил шестима души в Чикаго

Американската полиция е задържала обвинения за стрелбата в Чикаго. Полицията удостовери, че задържаният е 22-годишният Робърт Кримо, който е локален гражданин. По време на церемониал за Деня на независимостта в чикагското предградие Хайланд парк беше открит огън от покрива на постройка.

Жертвите са 6, съществено потърпевши са близо 36 души. Президентът Джо Байдън прикани за минута безмълвие по време на честванията за 4 юли.

Поредната всеобща пукотевица в Съединени американски щати се случва седмици след нещастието в Ювалди, щата Тексас, при която бяха убити 21 души, измежду които 19 деца.

Няма данни за потърпевши български жители по време на стрелбата на церемониал за Деня на независимостта в чикагското предградие Хайланд парк. Информацията удостовери генералният консул на България в Чикаго Светослава Станков пред Българска национална телевизия.

Кримо е дълготраен гражданин на предградието, който разгласява онлайн видеоклипове под псевдонима „ Будният рапър “. Той постоянно разгласява видеоклипове в YouTube.

В един видеоклип младеж, който наподобява на Кримо, щастливо кара скейтборд и груби къщи с приятелите си. Друг снима нещо, което наподобява като полицейски ескортиран държавен конвой, напускащ летище, преди мъж, който наподобява като Кримо, да завърти камерата към татуираното си лице.

Черно-бяло видео, снимано със селфи стик, демонстрира мрачна фигура, която наподобява на Кримо, който се разхожда из квартал. В различен през рамото му може да се види вестник със заглавие на Лий Харви Осуалд.

Най-смразяващото видео е последното от поредицата, качено преди осем месеца, което включва фрагменти на млад мъж в спалня и класна стая дружно с карикатури на въоръжен мъж и убити хора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР