Алек си остана ерген на финала на предаването Ергенът. Вместо

...
Алек си остана ерген на финала на предаването Ергенът. Вместо
Коментари Харесай

Ергенът си остана ерген! Остави дамите в неведение и не се появи

Алек си остана ерген на финала на предаването " Ергенът ". Вместо младият предприемач да направи своя избор сред Магдалена и Надежда, той не се явява в този значим за тях ден, а вместо него, на арката отива Наум, който оповестява на девойките, че обстановката е непредвидена както за продукцията, по този начин и за тях. 
Прочетете още
Придружава ги до мястото, на което ще схванат решението на Алек, което не задоволява нито една от дамите. Той е оставил видеообръщение, в което изяснява постъпката си на двете дами. Причината за решението на Алек е непредвидена, само че от епизода стана ясно, че родителите му не утвърждават кандидатките за сърцето му.

" Сигурно се чудите за какво не съм до вас. Не ме интересува кой какво ще си каже, който и да е и какво ще си помислят хората. Не се разбирам изцяло и не чакам схващане и от вас. Не се опасявам, че ще ме одобряват за страхливец. Чудих се какво ще стане, в случай че се влюбя допълнително от едно момиче. Убеден съм, че в този миг не мога да взема изрично решение. Каквото и да реша ще е вярно и неверно ". Добавя, че е бил лековерен, само че не му е било елементарно да се раздели с една от тях. Най-вероятно тъй като е слаб, споделя той. 



" Моля ви, простете ми! ", се обръща най-после към разочарованите девойки, които декларират, че не могат да повярват и не одобряват решението му, като си мислят, че е смешка. Обаче не е.

" Не желая мъж страхливц, мога и сама ", съобщи Надежда, като назова Алек " Глупак ".

За сходен край се подразбра още при започване на предаването, когато бяха предавани къси фрагменти от финалните епизоди. На един от фрагментите са точно Младенов и майка му.

" Според теб баща ще я хареса ли? ", пита с вяра майка си Алек. Въпросът му е придружен от дълго безмълвие, а отговорът насреща е къс, само че за сметка на това безапелационен. " Мисля, че не. Не би я одобрил ", споделя му тя. Малко по-късно тя изрази подозренията си дали Маги би могла да забременее, което в допълнение възмути потребителите, които нарекоха майката на Алек в мнения " несъобразителна ".



След срещата и с Надежда, тя съобщи, че не си показва и нея до Алек, което значи, че тя не утвърждава нито едната, нито другата. 



Според консуматори крайното изрично решение наподобява по-скоро нейно, в сравнение с негово. И по този начин предприемачът прави каквото му е споделила майка му и не дава нито пръстен с елмаз, нито сърцето си на никоя от двете финалистки - Надежда Вишева и Магдалена Томова.

По-рано през днешния ден стана ясно, че нито Магдалена, нито Надежда ще получат годежен пръстен довечера в предаването „ Ергенът ”. Това стана ясно часове преди финала на реалитито поради гаф на малкия екран. Видео с изявление на Наум Шопов с Маги и Надежда бе качено в платформата btvplus.

То е снимано след финала и в него русокосите хубавици изясняват, че не смятат постъпката на Алек за почтена, само че са имали време да я обмислят и да му простят. 

Минути след качването, записите бяха изтрити, само че в това време бързо бяха публикувани в обществените мрежи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР