Американската певица и предприемач Риана публикува секси снимка от градината,

...
Американската певица и предприемач Риана публикува секси снимка от градината,
Коментари Харесай

Риана по секси бельо

Американската певица и бизнесмен Риана разгласява секси фотография от градината, на която театралничи по долни дрехи. Кадърът се появи на нейната страница в Instagram и провокира удивление у почитателите ѝ.

Представена по традиция от самата Риана, новата сбирка на Savage X Fenty включва модели с флорални детайли и секси полупрозначни материи. Кампанията, която е снимана от Денис Леополд, е направена с винтич привкус, като огромна роля за това имат женствените елементи в грима и аксесоарите.

33-годишната звезда е снимана на шезлонг, ситуиран в средата на градината. Певицата е облечена в сутиен и бикини в ментов колорит с флорален принт, както и полупрозрачна мантия в същия десен. Типично за стила на 60-те, стилистите са избрали прав бретон и съблазнителен металически грим, допълнен от кръгли обеци и цветни пръстени.

Публикацията е получила над 5,6 милиона лайкове, а възхитените почитатели на изпълнителката не крият утвърждението си: „ Пак взриви интернет! “, „ Толкова си вдъхновяваща! “, „ Ти си безумно гореща “, „ Ожени се за мен “, „ Ти си просто кралица “, гласят единствено част от мненията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР