Американецът Чък Ламб има едно от най-странните хобита – той

...
Американецът Чък Ламб има едно от най-странните хобита – той
Коментари Харесай

Най-странните хобита

Американецът Чък Ламб има едно от най-странните занимания – той обича да умира. Ламб непрекъснато прави фотоси на личната си гибел в разнообразни обстановки.

След това пуска фотосите в Интернет с вярата да стане прочут и към този момент има доста почитатели. Сред най-покъртителните му фотоси са с разкъсни рани, с локви кръв, с нож в гърдите.

Чък в никакъв случай не повтаря един и същи тип гибел, само че избира насилствената гибел пред тази по естествени аргументи. Но от време на време се снима и като починал от инфаркт.

Странно занимание има и лондонският гражданин Пол Яроу. Той е прочут като телевизионният фанатик. Той непрекъснато следи къде са новинарските екипи на малките екрани.

В момента, в който репортерите приказват онлайн пред камера, Яроу изскача пред камерата, а от време на време просто си стои зад журналиста и наднича иззад рамото му.

Той не пропуща нито един репортаж, по тази причина е ясно, че си има източници в теливизиите. Въпреки че няколко пъти към този момент е бил заплашван с арест, той не престава да следи телевизионните екипи.

Но може би най-странно занимание има индиецът Маримарана от Мадрас. Той обича да похапва строителни материали. Тази пристрастеност съществува в Маримарана от петгодишна възраст.

Индиецът с приятност яде тухли, камъни, пясък, цимент и други строителни материали. Всичко това му доставя голямо наслаждение, само че от време на време яде поради бас.

Често Маримарана съумява да изкара много пари от някой бас, обвързван със странното му занимание. Лекарите нямат пояснение по какъв начин зъбите му сдъвкват всички тези твърди субстанции и по какъв начин това не поврежда стомаха му.

Роднините му настояват, че двадесет и пет-годишният индиец медитира, преди да се нахрани с вар или цимент, само че съгласно приятелите му това е просто естествена заложба.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР