Alpina представи най-новото попълнение в своята гама, базирано на четиривратото

...
Alpina представи най-новото попълнение в своята гама, базирано на четиривратото
Коментари Харесай

Новата дизелова Alpina обещава нисък разход и задоволително ускорение

Alpina показа най-новото попълнение в своята гама, основано на четиривратото купе BMW 4 Series Gran Coupe. Обикновено сме привикнали да виждаме най-мощните бензинови мотори да бъдат подобрявани от Alpina, само че този път тунинг компанията е заложила на дизелова мощ за новия си план. Той е основан на автомобил с 3.0-литров мотор и дава обещание приемливо ускоряване и извънредно невисок разход на гориво.
`Новата

Дизеловият мотор може да се похвали с мощ от 355 конски сили и оптимален въртящ миг от 730 нютон метра, който е еднакъв с този при бензиновата версия на Alpina 4 Series Gran Coupe. Трансмисията е автоматизирана с осем предавки, а въртящият миг се предава към четирите колела. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава 4.8 секунди, а продължителното натискане на педала на газта ще ви разреши да вдигнете до 270км/ч. По-интересното е, че от Alpina загатват и разхода на гориво, който е 6.9 литра на 100 километра.
`Новата

Визуално може да отличите модификацията на Alpina по типичните детайли за компанията като добавка на предната и задната ризница, дребен спойлер на багажника и характерните джанти с 20 спици. В интериора всички емблеми на BMW са сменени с такива на Alpina, а под скоростния лост може да откриете и табелка с следващия номер на колата. Първите екземпляри ще дойдат през месец септември с цена от 79 700 евро за базовия модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР