Алис Купър оповести плановете си да издаде нов албум. Новата

...
Алис Купър оповести плановете си да издаде нов албум. Новата
Коментари Харесай

Алис Купър пуска нов албум

Алис Купър оповести проектите си да издаде нов албум. Новата тава на 72-годишния Купър се споделя " Detroit Stories " и следва да излезе на музикалния пазар на 26 февруари 2021 година, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

Феновете могат да " вкусят " от новата музика на рокаджията още в петък, 13 ноември, когато Алис Купър ще издаде първия сингъл от тавата, озаглавен " Rock n' Roll ".

С албума си " Detroit Stories " Купър отдава респект към град Детройт като " отечество на гневния хард рок ".

Алис Купър освен е роден в Детройт, само че от там потегля и пътят му към триумфа с едноименната му група.

" Детройт беше родното място на гневния хард рок. След като не успяхме да се впишем на никое място в Съединени американски щати - нито музикално, нито като имидж, Детройт беше единственото място, което одобри китарното ни хард рок звучене и щурото ни театрално шоу. Детройт беше парадайс за изгнаници. А когато се разбра, че съм роден в източната част на града, към този момент си бяхме вкъщи ", споделя самият Алис Купър.

Не единствено това, само че и албумът " Detroit Stories " събира именити музиканти от Детройт, измежду които Уейн Крамър и Пол Рандолф, в студио в града, отбелязва продуцентът Боб Езрин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР