Александруполис, Гърция. Екип на от мястото на събитието. Само на 75

...
Александруполис, Гърция. Екип на от мястото на събитието.
Само на 75
Коментари Харесай

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България

Александруполис, Гърция. Екип на от мястото на събитието.

Само на 75 километра от границата ни с Гърция, в пристанищното градче Александруполис, станахме очевидци на фабричен тест на нови модели от баварската премиум марка BMW.

Автомобилите, които екипът ни засече са покрити с камуфлаж, само че съдейки по видяното най-вероятно става дума за новите поколения на всъдехода Х5 и на новата пета серия на баварците.
Новото Х5 `BMW

Това, което е забавно е, че новата X5-ица е с така наречен двуетажни фарове, каквито към този момент видяхме и при новата седма серия. С изключение на новите предни светлини идващото потомство на Х5 обаче не се е трансформирало доста в съпоставяне със настоящия модел.
Новото 5er `BMW

Що се отнася до новата " петица ", то фаровете ще бъдат сходни на тези при фейслифта на 3 Series, а не разграничени на две като тези при новата “седмица “. Долната част на предната ризница е с по-квадратна форма, само че е допустимо камуфлажът да прикрива същинските форми на модела.

Вероятно там ще има разлики според осъществяването. Както знаем, 5 Series ще се предлага с мотор с вътрешно горене, хибридна версия и напълно електрически вид. Повече от новите баварски модели вижте във видеото.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР