Александър Томаш е новият старши треньор на Етър. Ръководството на

...
Александър Томаш е новият старши треньор на Етър. Ръководството на
Коментари Харесай

Етър представи новия треньор

Александър Томаш е новият старши треньор на Етър. Ръководството на клуба и неговият екип подписаха през днешния ден контракт и бяха публично показани, а незабавно по-късно изведоха отбора за първа подготовка. В щаба на Томаш влизат и неговите непрекъснати асистенти Константин Мирчев и Тодор Кючуков, ще им оказва помощ и Калоян Чакъров.

„ Всичко в живота е предизвикателство. В началото подхождах прочувствено, само че с моя екип разговаряхме и преценихме, че ние сме хората, които можем в този тежък миг за Етър да помогнем. Длъжен съм да дам всичко от себе си, по този начин го усетих. Защото сега на Етър фактически би трябвало да му се помогне ", съобщи Томаш при представянето си.

" В момента, в който седнахме на диалог с управлението на клуба, на десетата минута бях уверен, че имат предпочитание да създадат всичко допустимо да опитат Етър да остане в Първа лига. Първото нещо, което попитах, е ще живуркаме или ще създадем всичко допустимо в тази тежка обстановка Етър да се избави от изпадане и оцелее в елита.

" Ние не сме магьосници, само че първото нещо, което би трябвало да създадем, е да вдъхнем убеденост на тези футболисти. На този стадий няма по какъв начин да попълним нещо, само че естествено има неща, които би трябвало доста да се усъвършенстват и в случай че желаеме да реализираме това, което всички желаем, би трябвало да има и промени.

" Аз започнах футболната си кариера в Етър и я приключих в Етър. През годините сме имали много диалози, отказвал съм два или три пъти. Но в този момент в тази обстановка, която в действителност е много тежка, плюс ковида и пандемията, някак си усетих, че съм задължен да дам максимума от себе си и да се опитам да оказа помощ на Етър ", добави Томаш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР