Александър Мюлер, депутат от германския федерален парламент, твърди, че германските

...
Александър Мюлер, депутат от германския федерален парламент, твърди, че германските
Коментари Харесай

Пригожин, Медведев, Герасимов. Трима вероятни наследници на Путин ужасиха Запада

Александър Мюлер, народен представител от немския федерален парламент, твърди, че немските управляващи са ужасени от това кой би могъл да размени Владимир Путин като президент на Русия.

И макар че името на този човек е незнайно, те са сигурни, че новият водач ще бъде доста по-лош за Запада, пишат непознатите медии.

Мюлер сподели, че в този момент поддръжката на Германия за Украйна е много огромна. Като образец той уточни доставката на танкове Leopard 2 за потребностите на въоръжените сили на Украйна.

" Но ние също се опасяваме от това, което ще пристигна след Путин. Ако Путин внезапно загуби властта, тези, които идват след него, няма да бъдат по-добри ", споделя политикът.

Той означи, че в случай че Украйна победи, сигурно ще настъпят съществени промени вътре в Русия, само че е невероятно да се планува какви. Политикът призна, че някои райони ще станат сепаратистки и ще се отделят от страната, само че това не е несъмнено.

Като вероятни наследници на Путин като президент той уточни Дмитрий Медведев, шефа на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин и началника на Генералния щаб Валери Герасимов. Всички претенденти, съгласно него, са по-лоши от сегашния началник на Русия.

Източник БЛИЦ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР