В момента хората се интресуват от здравето на министър-председателя Роберт

...
В момента хората се интресуват от здравето на министър-председателя Роберт
Коментари Харесай

Словашки журналист: Сега хората се вълнуват от здравето на Роберт Фицо, не от политика

В момента хората се интресуват от здравето на министър-председателя Роберт Фицо. Политиката е на второ място.

Това съобщи основният редактор " Международни вести " в SME Словакия Лукаш Ундарчанин посредством видеовръзка в " Тази заран " по БТВ. Той уточни, че в този момент политическите партии от ръководството споделят, че няма да атакуват опозицията.

По мотив новината за извършения през вчерашния ден диалог сред новоизбрания президент Петер Пелегрини и Роберт Фицо журналистът сподели, че той не е бил обвързван с политика. По негови думи министър председателят остава в сериозно положение и това може да остане по този начин със седмици, даже месеци. Ундарчанин сподели още, че диалогът е бил по-скоро за да даде бърза и сериозна поддръжка. " Ще забележим дали този случай може да донесе изгоди в политиката ", сподели журналистът.

По думите на словашкия публицист информацията по отношение на нападателя към момента е спорна. Знае се, че е бил несполучлив стихотворец, не е обичал оръжията, нито политиките на Роберт Фицо. " Това, което се вижда обаче, е, че мъжът е следял премиера доста време. До момента няма информация той да е бил част от незаконна група, евентуално е работил самичък ", добави още Ундарчанин. Журналистът сподели, че хората, които го познавали, са коментирали, че в никакъв случай не са очаквали той да извърши нещо.

" Очакваме обществото да стане още по-поляризирано. Голям проблем е, че обществените мрежи са цялостни с експанзия и това не оказва помощ. Може държавното управление да наложи някакви ограничавания предвид на това ", заключи Лукаш Ундарчанин.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР