Хари Магуайър призова за промени в използването на VAR във

...
Хари Магуайър призова за промени в използването на VAR във
Коментари Харесай

Отмяна на VAR за всички субективни решения – Хари Магуайър

Хари Магуайър прикани за промени в потреблението на VAR във Висшата лига през идващия сезон и споделя, че тя би трябвало да бъде отстранена за произшествия, включващи дузпи и червени картони.

Бранителят на Манчестър Юнайтед и Англия е първият водещ състезател, който приказва срещу видеотехнологиите, откогато Уулвс внесе резолюция тази седмица, призоваваща за гласоподаване дали системата би трябвало да бъде отстранена.

Магуайър, който споделя, че неговият сътрудник играчите са „ раздвоени “ по въпроса, имат вяра, че VAR е прекомерно индивидуален и задушава празнуването на голове и би трябвало да бъде арестуван единствено за решение на решения за засада.

Магуайър сподели пред The ​​Sun: „ Лично аз бих запазил VAR, само че единствено за засади. Бих го зарязал за всичко, което е основано на мнение. Засадите са фактологични, а не субективни.

„ Всеки прави неточности, линейните съдии вършат неточности, по тази причина бих запазил VAR за това. Но не бих желал за червени картони или дузпи, тъй като даже в този момент хората не са съгласни дали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР