Ергенът Алек проговори защо избяга от Маги и Надежда. Младенов

...
Ергенът Алек проговори защо избяга от Маги и Надежда. Младенов
Коментари Харесай

Ергенът проговори! Защо избяга от Маги и Надежда

Ергенът Алек проговори за какво избяга от Маги и Надежда. Младенов се появи в студиото на бТВ, с цел да отговори на стотиците въпроси, които се породиха след финала на любовното риалити. Снощи Алек не избра дама на сърцето си. И хвърли в шок цяла България тъй като не го направи очи в очи, а се раздели с двете дами посредством видеообръщение.

И тази заран, като нощес, Алек остави усещане, че има усеща и към двете и съобщи: В любовта обаче това не работи. След това внезапно разгласи, че в действителност не обича никоя от дамите в шоуто. Ако някоя ме бе докоснала, щях да съм кон с капаци, сподели Алек. И добави, че е имал тактика (каквото и да значи това).

Не съм страхливец, сподели няколко пъти Алек. На въпроса дали е благородник той отговори, че разликата сред джентълмена и мъжа е в това, че първият слага дамата до себе си над всичко. Алек имал в себе си и от двете и съобщи, че е страдал, тъй като е поставял дама до себе си над всичко. Но, когато е запитан имало ли е химия сред него и Валерия, напълно неджентълменски отговори: Това е песъчинка в морето!
Моето решение е взето от дълго време, доста преди майка ми да се появи, сподели Ергенът. Не съм давал подправени очаквания на никого, повтори няколко пъти Младенов. И заключи: За мен целта е какво желая аз!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР