Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от София дени и

...
Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от София дени и
Коментари Харесай

Звезда от “София ден нощ” влиза във ВИП Брадър срещу тлъст хонорар

Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от " София дени и нощ ", влиза в къщата на ВИП Брадър тази неделя. Продуцентите са предложили затлъстял хонорар на младия плейбой, издават хора от екипа, написа blife.bg.
Участието на мускулестия мачо сигурно ще качи рейтинга на шоуто до небесата, уверени са в светските среди. Неговата задача евентуално ще бъде да предизвика представителките на нежния пол с сексапил и мускули.

И това е забавно: Само в " ШОУ "! Всичко към този момент е ясно - тези звезди влизат във " ВИП Брадър "! - четете на jenata.blitz.bg.
Името на Кирилов нашумя в последните години към телевизионната поредност “София ден и нощ”. В сериала персонажът му Митака се утвърди като най-харесвания измежду публиката. Не инцидентно точно той издуха едни от най-хубавите родни артисти и беше разгласен за обичан артист на Нова телевизия.
През новия сезон събитията в Къщата ще се случват съгласно волята на дамите, а съквартирантите ще изпаднат в обстановки, които надвишават и най-смелите им мечти за прекарването, наречено „ ВИП Брадър”. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надвиши всички упования тази есен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР