Актьорът Жерар Депардийо оспори пред апелационен съд в Париж разследване,

...
Актьорът Жерар Депардийо оспори пред апелационен съд в Париж разследване,
Коментари Харесай

Депардийо оспорва разследване за изнасилвания

Актьорът Жерар Депардийо оспори пред апелационен съд в Париж следствие, почналото в края на 2020 година, по изказванията, че е изнасилил актрисата Шарлот Арно две години по-рано, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Актьорът, който е на 73 години, е уведомил следствието към апелационния съд, че оспорва напълно изказванията. Адвокатът му Ерве Темим отхвърли да разяснява.

Шарлот Арно подаде тъжба в жандармерията на Ламбеск в края на август 2018 година, че е изнасилена два пъти от артиста няколко дни преди този момент в парижкото му жилище. Според осведомени с делото, той е непосредствен на фамилията ѝ. Делото беше трансферирано от Екс-ан-Прованс в Париж.

На 4 юни 2019 година делото беше класифицирано за преустановяване заради липса на задоволително доказателства след девет месеца авансово следствие.

Ищцата съумя да получи обновяване на следствието в средата на август 2020 година След това тя разкри самоличността си през декември 2021 година в Туитър, като написа, че не може да се възвърне душевен от контузията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР