Актьорът и борец Дуейн Джонсън беше с наднормено тегло. Всеки

...
Актьорът и борец Дуейн Джонсън беше с наднормено тегло. Всеки
Коментари Харесай

Вижте как изглеждаха 11 брутални холивудски мъже, преди да станат известни

Актьорът и герой Дуейн Джонсън беше с наднормено тегло. Всеки от героите на нашата публикация има своя лична история. Някои от тях просто се трансформирали. И някой, с помощта на своята работа и неизменност, е минал дълъг път.

11. Дуейн Джонсън

Американският герой и артист Дуейн Джонсън е прочут и с прякора Скала. Той беше разгласен за най-сексапилния мъж на 2016 година съгласно сп. People Джонсън обаче не постоянно изглеждаше подобен, какъвто е през днешния ден. Актьорът обилно споделя в своия инстаграм детски и юношески фотоси.

10. Райън Гослинг

След ролята си във кино лентата “Дневник на паметта ” Гослинг завоюва сърцата на феновете по целия свят и влезе в кохортата на холивудските звезди. Започва кариерата си на 12-годишна възраст, когато минава селекцията в телевизионното шоу „ Мики Маус “. След това последва поредност от телевизионни сериали за младежи, в това число Младежката на Херкулес.

9. Джейсън Момоа

В младостта си работеше като модел на Хаваите, сигурно беше доста обаятелен.Преди да стартира да снима кино лентата „ Кованът вандал “, артистът сподели на другар, че героят му ще наподобява по-автентичен със строшен нос. Един другар без съмнение го удари и му счупи носа.

8. Джейк Джиленхол

Джейк Гиленхал се снима във филми от 11 години. Затова феновете го помнят като дете с чист взор и муден младеж. Сега Джейк е харизматичен, хубав и сигурно надарен.

7. Брюс Уилис

В детството „ Die Hard “ заекваше мощно. За да преодолее тази специфичност, той се записва в учебен трагичен кръг. Именно сцената оказа помощ на Уилис първо да се оправи с заболяването си и след това се трансформира в едно от главните готини мъже на международния екран.

6. Бред Пит

Русокосият синеок хубав мъж с очарователна усмивка беше хубав и в младостта си. Но годините придадоха на Пит още повече харизма и неустрашимост. Нищо чудно, че той постоянно влиза в описите на най-атрактивните мъже на планетата.

5. Джордж Клуни

Джордж Клуни е сполучлив, богат и прочут. Той има красива брачна половинка и море от обаяние. Но това не постоянно е било по този начин. Като дете Клуни страда от парализа. Той беше неподвижен на половината си лице, не можеше да отвори едното око и беше жертва на насмешки съученици, давайки му прякора Франкенщайн.

За благополучие заболяването беше преодоляна. И от 21-годишна възраст хубав човек стартира да посещава кастинг в Холивуд. Не може да не признаем обаче, че благородната сива коса отива на Джордж доста повече от юношески тъмни къдрици.

4. Джъстин Тимбърлейк

Тимбърлейк, сходно на Райън Гослинг, стартира кариерата си с телевизионното шоу „ Мики Маус клуб “ като дете. След като приключва работа в шоуто, на 14-годишна възраст, той основава лична момчешка група дружно с група други момчета. По това време Джъстин носеше дребни перхидролови къдрици. Сега известният музикант и артист е на 38 години.

3. Робърт Дауни-младши

Актьор с необикновен магнетизъм, грациозност, харизма. Той неведнъж попадаше в рейтингите на най-сексапилните мъже на планетата. Но това не постоянно е било по този начин. Което обаче не попречи на младия Робърт Дауни, да завладее сърцето на младата Сара Джесика Паркър.

2. Крис Прат

В тийнейджърските си години бъдещият артист, който ще играе основните функции във филмите „ Светът на юра, пасажерите и пазителите на галактиката “, е любил на битката със свободен жанр, макар че това не може да се каже от появяването на обаятелен човек. Впоследствие той работи доста и настойчиво и през днешния ден, от 40-годишна звезда, той просто не откъсва взор.

1. Киану Рийвс

Като дете е открито, че бъдеща екранна звезда има дислексия – нарушаване на способността за преодоляване на уменията за четене и писане. С това бяха свързани неговата изолираност в себе си и ограничаването. Рийвс признава, че през днешния ден той преодолява тези комплекси. Това обаче не пречи на артиста да има многомилионна войска от почитатели по целия свят.

И кого още бихте добавили към нашия лист с невероятни трансформации на супергерои на международния екран?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР