Актьорът Франки Мюниц, който публиката познава като Малкълм от едноименния

...
Актьорът Франки Мюниц, който публиката познава като Малкълм от едноименния
Коментари Харесай

Франки Мюниц, известен като Малкълм, стана баща - slava.bg

Актьорът Франки Мюниц, който публиката познава като Малкълм от едноименния сериал, е станал татко за първи път. Самият Франки оповести хубавата вест в сторито си в Инстаграм, публикувайки малко видео, в което разказва какъв брой е благополучен и какъв брой доста обича бебето си и брачната половинка си Пейдж.

Двойката заяви, че им следва да станат родители с видеоклип в своя YouTube канал в края на месец септември предходната година. В него споделиха, че Пейдж е имала компликации при забременяването. А Франки споделя:

"През последните четири години и половина Пейдж и аз преживяхме невероятни неща дружно. Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези благоприятни условия, които се дават един път в живота. И въпреки към момента имаме вяра, че дребните моменти ни вършат най-щастливи, нищо не може да се съпостави с това да чуеш по какъв начин бие сърцето на твоето бебе. Сега обаче за първи път ни се случва същинско знамение. От мига, в който чух по какъв начин бие сърчицето на нашето бебе, започнах да трансферирам имена и бъдещи кариерни благоприятни условия. "
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР