Актьорът Джейми Дорнан, когото светът познава най-вече като Крисчън Грей

...
Актьорът Джейми Дорнан, когото светът познава най-вече като Крисчън Грей
Коментари Харесай

Любимият герой от дамските фантазии става баща за трети път

Актьорът Джейми Дорнан , който светът познава най-много като Крисчън Грей от „ Петдесет нюанса сиво “, още веднъж ще става татко.

36-годишният Дорнан и брачната половинка му Амелия Уорнър чакат третото си дете , удостоверява представител на артиста пред “People”.
 image2_16x9.png Есенна книжна терапия: 5 заглавия, които ще ви върнат лятото (и то с 10% отстъпка) На фокус
В изявление, оповестено през вчерашния ден в “The Sunday Times”, артистът споделя за бащинствотo:

„ Да си татко е най-хубавото нещо. Изпитвам здравословният и прелестен дълг да се грижа за децата си и в действителност ми харесва. Подхожда ми. Да върша децата си щастливи е хубаво нещо, което да стимулира мен и брачната половинка ми. “

Джейми изяснява и какъв брой е значимо за него да демонстрира любовта си към своята половинка и да отделят време за себе си като двойка , излизайки или пътувайки без децата – 4-годишната Дулсия и 2-годишната Елва.

„ Със сигурност няма ден, в който да не ѝ споделям, че я обичам “ , споделя той за брачната половинка си.

 Джейми Дорнан Getty

Двамата с Амелия Уорнър са женени от 2013 година, само че артистът признава, че до момента са имали единствено един спор. „ Понякога се суетим, нормално при пътешестване с децата, само че в никакъв случай не сме разрешавали нещо да прикипи и стане подобен проблем. Познаваме двойки, които трушат чинии, само че не и ние. Радвам се, че не сме – чиниите са скъпи “, майтапи се артистът.

Вижте тук някои от най-чаровните фотоси на Джейми Дорнан >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР