Актуалният носител на Купата на България по волейбол, пазарджишкият Хебър,

...
Актуалният носител на Купата на България по волейбол, пазарджишкият Хебър,
Коментари Харесай

В Хебър: Имаме сили да защитим трофея си

Актуалният притежател на Купата на България по волейбол, пазарджишкият Хебър, стартира своята отбрана на оценката против отборът на Левски в 15 часа на 17 януари. Двубоят може да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT.

За трофея ще спорят осемте най-хубави тима у нас, като в потока на Хебър, с изключение на Левски, са мощният отбор на Монтана и Ботев Луковит. Финалът, който ще дефинира носителят на Купата на България за 2020 година, е на 19 януари, неделя.

Старши треньорът на Хебър Атанас Петров и един от най-опитните играчи в тима – Тодор Алексиев, са с позитивна конфигурация преди дуелите от конкуренцията. „ Тръгваме позитивно настроени, готови сме да играем първокласен волейбол, мислим мач за мач. Също по този начин сме сигурни, че имаме сили да вземем Купата - първо сме се концентрирали върху мача с Левски, един добър тим, да ги отстраним и по-късно ще мислим за по-натам. Ще създадем всичко допустимо да запазим Купата “, показа Петров.

„ Отиваме с настройка да играем най-хубавия волейбол, който сега може да покажем и да побеждаваме, тъй като това е значимо. Ние влизаме постоянно в ролята на любимец, тъй като направихме много добра селекция. Всеки един тим ще желае да покаже най-хубавото против нас, тъй че постоянно ще е мъчно, само че ще гледаме да побеждаваме “, сподели Алексиев. За идните срещи Хебър ще разчита и на новото си попълнение – един от най-хубавите блокировачи освен у нас, само че и в света, Теодор Тодоров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР