Актуалната половинка на Благо Георгиев - Джизъса обяви пред последователите

...
Актуалната половинка на Благо Георгиев - Джизъса обяви пред последователите
Коментари Харесай

Велинградската жена на Джизъса е навъртяла цял отбор мъже

Актуалната половинка на Благо Георгиев - Джизъса разгласи пред почитателите си, че в живота има единствено мъже другари. Смята ги за по-добри, в сравнение с дамите. Тя самата признава, че има вяра в другарството сред мъж и жена и ги има за свои братчета. " За жал в днешно време, няма почтени хора, които да бъдат откровени на 100%. От голям опит приказвам ", споделя половинката на Джизъса, съобщи " Телеграф ".

Полина заприказва и за разликата в годините им, която е 15 години. По думите й " усеща се - 15 години не са дребна разлика и е реалност ". 

Освен това се оказва, че младата бизнесдама сама си изкарва парите. Тя има онлайн уебсайт за детски облекла, който за момента няма да се трансформира във физически магазин. Тя споделя пред почитателите си, че не си счита парите и когато има си разрешава, когато няма се преценява. 

За следващ път велинградската хубавица споделя, че в никакъв случай не би дала прошка невярност поради сериозния опит, който има преди Благо. Имала е 5-годишна връзка, в която е прощавала изневярата, само че това я е научило в никакъв случай повече да не го прави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР