Актуалната носителка на титлата Мис България“ замени студените температури у

...
Актуалната носителка на титлата Мис България“ замени студените температури у
Коментари Харесай

Мис България се пренесе в Барселона

Актуалната носителка на купата „ Мис България “ размени студените температури у нас с по-топлото време в Барселона. Тамара Георгиева, която е по-одумвана поради носа, а не поради хубостта си, е предпочела дестинацията поради гаджето си.

В каталунската столица живее половинката на миската Стивън Роуз.

Миската от няколко седмици дели един покрив с милионерския правоприемник Стивън, който е наследник на дизайнерката Катя Роуз. Младежът учи в Испания и също като половинката си не ще и да чуе за България. Тамара била разочарована от отношението към нея тук.

На Стивън пък не му подхожда да е разграничен задълго с гаджето. Той сложил ултиматум на Тамара, че би трябвало да се придвижи при него или с връзката им е свършено, защото дистанцията е голямо. Тамара не се куми доста и незабавно се придвижи в Испания, написа „ България през днешния ден “.

Пред близки Мис България даже споделя, че скоро чака предложение за брак. Двамата със Стивън са дружно от няколко години и се чака всеки миг младежът да предприеме идната крачка. Майката на Стивън – Катя, е извънредно близка с Тамара и също подканва сина си, че му е време да се обвърже по-сериозно.

Източник: Тялото.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР