Преди да се видите с някого очи в очи, комуникирате

...
Преди да се видите с някого очи в очи, комуникирате
Коментари Харесай

Мъжете не искат да говорят за тези неща на първа среща

Преди да се видите с някого очи в очи, споделяте приказно във виртуалното пространство.
Всичко върви без спънки, само че сега, в който се озовете против мъжа, с който сте прекарали много дребосъче, чатейки се, се оказва, че диалогът ви в действителността не потръгва.
Възможно е това да се дължи на тематики, които по никакъв начин не са подобаващи при първата ви среща и които ще ви попречат да стигнете до втори кръг по пътя си към блаженството на срещите.

1. Бивш сътрудник
Това се схваща от единствено себе си, че не е подобаваща тематика за първа среща, само че от време на време някакво дяволче ни приканва да стартираме да чоплим към предходните връзки на евентуалния ни нов сътрудник. Разговорът за минали връзки, без значение дали са положителни или неприятни, измества фокуса върху вашето минало и надалеч от актуалните ви едвам прохождащи връзки. Освен това разискването на грешките на някогашния не прави нищо друго, с изключение на да развее алено знаме пред погледа на мъжа с който сте на среща.

2. Скъпи марки
Повечето мъже са наясно, че облеклата, които не са елементарна конфекция, значат, че дамата против тях има потребност от " висока поддръжка ". Ако на масата сте трима – вие, той и чантата ви Prada и очилата Armani, то сигурно няма потребност да обсъждате последното си вървене до мола, с цел да си купите последните обувки на Маноло Бланик.

3. Феминистка политика
Първата среща не е моментът да ревете за правата на дамите или да настоявате да платите сметката. Мъжете желае да се усещат като мъже, няма потребност да ги кастрирате, настоявайки да купите вечеря на господина, с който сте на среща. Просто казано, излизате с мъж, тъй че го оставете да бъде подобен (поне за една нощ). Ако той си заслужава, по-късно ще имате задоволително време за разискване на достолепията на феминизма против партиархата.

4. „ Случвало ли ти се е...? “
Много дами си фантазират, че да се вършат на сладки и срамежливи, до момента в който питат почтено отсрещния дали в миналото е изневерявал, дали обича да лъже сътрудниците си, дали би направил това или това ще им помогне да „ заковат ” мъжа, с който са на среща. Никой няма потребност от разпит за моралния му компас. Това може да задуши една другояче обещаваща връзка. Рискувате обекта си на предпочитание в никакъв случай повече да не ви се обади.

5. Вашите ежедневни болки и недоволства
Сутрешният трафик прецака ли ви деня? Вашето лате не ви харесва? Колегите по-дразнещи ли са от нормално? Запазете го за себе си. Или се обадете на другар, терапевт - който и да е. Но не ползвайте за кошче за душевни боклуци нищо неподозиращия чужд, който седи против вас. Хората се срещаме, с цел да създадем връзка и да представим най-хубавото от себе си, а не с цел да отприщим ежедневните си разочарования върху някого. По принцип може да сте ухилен човек, само че вашият джентълмен ви прави оценка в съответния миг. Така че идващия път, когато сте на първа среща и се чудите защо да говорите, пробвайте да споделите какви са вашите ползи, занимания и фактори за благополучие. И не забравяйте да се концентрирайте върху една тематика, която притегля вниманието му: вас самите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР