Акцията беше организирана от ВМРО Автошествие, съпътствано с протест и

...
Акцията беше организирана от ВМРО Автошествие, съпътствано с протест и
Коментари Харесай

„Не на ценовия геноцид“: Протестиращи гориха сметки за ток и парно пред МС

Акцията беше проведена от Вътрешна македонска революционна организация
Автошествие, придружено с митинг и изгаряне на сметки за ток, парно и храни пред Министерския съвет, поведе Вътрешна македонска революционна организация в неделя.

„ Не на ценовия геноцид “, „ Непосилните сметки гонят българите от Родината “ и „ Оставка “– бяха част от плакатите по колите, които се събраха на площад „ Батенберг ” в столицата.

Протестиращите се оповестиха против невероятния растеж на инфлацията, взрива на цените и грабежа на българския народ

„ Организираме го като един сигнален знак към държавното управление, което би трябвало да вземе бързи и съответни ограничения, без да раздава пари, които ще връщаме след това, а предприемайки ограничения против енергийните монополи, против комерсиалните вериги, които раздуват цените. Тоест, ние желаеме преодоляване на цените, в случай че би трябвало заледяване на цените, както стана в Унгария, тъй като мислим, че страната е един добър образец “, сподели съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

 Организационният секретар Юлиан Ангелов съобщи, че митингът е за това българското държавно управление да си свърши работата и да вземе в действителност съответни ограничения за справяне с ценовия потрес и ценовия геноцид, който търпят българите.

„ Виждате, че държавното управление не го интересува, приказва общи клишета, само че мисля че за всички българи към този момент е ясно, че ни ръководят усмихнато некомпетентни хора “, сподели от своя страна почетния ръководител на партията Красимир Каракачанов.

Партията даде обещание да продължи с протестните акции, до момента в който ръководещите „ не си свършат работата “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР