Рафаел Надал все още не е на 100% сигурен, че

...
Рафаел Надал все още не е на 100% сигурен, че
Коментари Харесай

Надал не затваря окончателно вратата към тениса

Рафаел Надал към момента не е на 100% сигурен, че идното присъединяване на " Ролан Гарос " ще бъде последно в кариерата му, само че в това време разгласи, че има огромна възможност това въпреки всичко да е по този начин.

14-кратният първенец от Откритото състезание на Франция ще стартира присъединяване си в Париж с дуел против Александър Зверев. Макар към момента да не е споделил " край " дефинитивно, сезон 2024 наподобява като последното танго на Матадора в Тура на АТР. Преследван от травми в последните години, Надал е надалеч от най-хубавото си равнище.

" По един избран начи не желая да затварям вратата на 100%. Физически се усещам по-добре, в разнообразни аспекти несъмнено се усъвършенствам и съм много по-малко стеснен в сравнение с преди 3-4 седмици ", сподели той отновно желанията си и положението си.

" Благодарен съм, че имам опцията да бъда на " Ролан Гарос ", че си дадох късмет да играя най-малко още веднъж тук. Може би за финален, може би не ", добави 22-кратният притежател на трофеи от ГОлемия шлем.

В момента испанската легенда е №276 в международната класация, а от януари 2023 година насам е изиграл общо скромните 11 мача.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР