Актрисата Мария Бакалова и участникът в Игри на волята“ Валери

...
Актрисата Мария Бакалова и участникът в Игри на волята“ Валери
Коментари Харесай

Мария Бакалова се носи на крилете на любовта, вижте какво каза за Валери

Актрисата Мария Бакалова и участникът в „ Игри на волята “ Валери Григоров се радват на едно от най-красивите усеща - любовта.

Двойката, която разгласи връзката си със фотоси в Инстаграм точно на Свети Валентин, проговори за любовта си пред камерата на „ На кафе “.
 
                             

Поводът да създадат първата си обществена поява дружно стана фешън ревю, на което дефилираха известни дами над 45 години. Сред дефилиращите бе и майката на Валери - шампионката ни по пукотевица Мария Гроздева.

За да я поддържа, в публиката бе цялото семейство, в това число синът ѝ Валери Григоров, който пък бе съпроводен от своята другарка Мария Бакалова.

Двамата признаха, че не обичат изключително да вървят по всемирски събития.
                             

„ Аз се тормозя, признавам си “, непретенциозно изясни Валери, до момента в който Мария свенливо се усмихваше до него.

Относно това по какъв начин е пламнала любовта сред тях, и двамата споделиха: „ И от двете страни се получи “, призна Валери, пояснявайки: „ По време на работа. “

Мария и Валери се влюбват на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от основните функции, а Григоров е каскадьор.
 
                             

„ Толкова доста се тормозим, аз мога да играя пред камера единствено с някакъв непознат текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз доста се тормозя! “, споделя Мария. Но признава: „ Той си е най-хубавото момче на света! “

През идващите няколко месеца на Мария ще снима в Будапеща, Канада и Луизиана, само че сега е тук, на родна земя и се любува на любовта.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР