Актрисата Даяна Ханджиева, която се озова в епицентъра на любовен

...
Актрисата Даяна Ханджиева, която се озова в епицентъра на любовен
Коментари Харесай

Интриги след Фермата: Вижте какво се случва между Даяна и гаджето на Данчо

Актрисата Даяна Ханджиева, която се озова в епицентъра на любовен триъгълник в сезона на " Фермата " от предходната година, се отдаде на типично зимни занимания. Хубавицата покара кънки на ледената пързалка на стадион " Юнак " в София, дружно с дъщерята на артиста Георги Кадурин.

Въпреки приятното занятие, Ханджиева призна, че й е мъчно да хареса зимата.

" Изброй 3 неща, поради които си коства да харесваш зимата. Аз на 1 препречвам и стартирам да плача за лято и море ", прикани тя в пост в Инстаграма си.

Приятели на Даяна въпреки всичко се пробваха да посочат хубавите страни на студения сезон. Най-интересното е, че измежду тях се изрече и Камелия Ноева, приятелката на различен участник във " Фермата " - Йордан Белев.
свързани новини10181на 25.08.2021
Припомняме, че сред фокусника Данчо и Даяна прехвърчаха мощни искри по време на шоуто, а драмите, последвали романса им, бяха колосални. След края на предаването фокусникът и приятелката му неведнъж се събираха и разделяха. Явно обаче най-после Камелия не таи неприятни усеща към Даяна, щом се намира в нейния другарски кръг.

" Топъл минерален басейн, бухнал кашмирен пуловер и сухи червени чушки, пълнени с наедрял маслен фасул. За всичко останало има лято ", написа тя.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР