Ако всички състезатели по голф изглеждаха поне малко като сексапилната

...
Ако всички състезатели по голф изглеждаха поне малко като сексапилната
Коментари Харесай

Изрязана блуза накара най-красивата голфърка да се почувства неудобно

Ако всички състезатели по голф изглеждаха най-малко малко като сексапилната Пейдж Спиранак, то голфът щеше да се трансформира в най-гледания спорт на планетата.

През късия интервал, в който се занимаваше професионално със спорт, 27-годишната американка от полски генезис доби голяма известност не толкоз с уменията си, колкото с привлекателния си външен тип. Но какво значение има това, щом и без друго феновете изпитват усложнение да откъснат взор от нея, с цел да записват качествата ѝ със стика, написа life.dir.bg.

Публикация, споделена от (@_paige.renee) на Сеп 19, 2020 в 11:48 PDT

Положението несъмнено не стана по-добре, откакто привлекателната русокоска наскоро направи признанието, че избира да не носи долни дрехи на игрището. В подкаста " Playin-A-Round " тя уточни, че то не ѝ е нужно, в случай, че поставя поли или къси панталонки, които имат " вградени къси панталони ".

Публикация, споделена от (@_paige.renee) на Ное 18, 2019 в 9:19 PST

И въпреки да не попада в графата на свенливите дами, защото нееднократно е театралничила пред фотографския обектив по нищожно облекло, неотдавна тя показа със своите съвсем 3 милиона почитатели в Инстаграм, че въпреки всичко съществува дреха, в която може да се почувства некомфортно.

" Случи се през днешния ден. Най-накрая открих блуза, която ме накара да усетя дискомфорт, тъй като разкрива доста плът. Само след един размах още веднъж облякох якето си ", написа тя към къс видео клип.

Публикация, споделена от (@_paige.renee) на Окт 16, 2020 в 5:49 PDT

На фрагментите американката носи черен чеп, комбиниран с бледозелена къса блуза с дълъг ръкав, която освен е с гол тил, само че и с голямо деколте, чиято дълбочина нараства, когато тя се навежда, подготвяйки се за удар. Почитателите ѝ по никакъв начин не възразиха против нейния тоалет, в противен случай, той несъмнено им се хареса, изключително на господата, които изписаха голям брой похвали в мненията под поста ѝ. Жените пък желаеха да схванат от кое място могат да си купят същата дреха.

В разгара на лятото Пейдж описа, че е била подложена на тормоз поради изтекла в интернет нейна гола фотография. Тя призна, че чувството е било извънредно, защото е получила доста текстови известия от инцидентни хора, видели изображението.

Публикация, споделена от (@_paige.renee) на Апр 25, 2020 в 2:10 PDT

" Беше извънредно и непоносимо. Това е нещо персонално. Когато най-сетне разбрах кой е пуснал фотографията, споделих на въпросния човек: " Не мога да допускам, че си го направил ". А той ми отговори: " Ти си мръсницата, която ми я изпрати. Заслужаваш си го ". Никога няма да не помни думите му ", сподели тя в свое изявление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР