Ако тестовете преминат успешно, финландските шофьори повече няма да носят

...
Ако тестовете преминат успешно, финландските шофьори повече няма да носят
Коментари Харесай

Финландия тества шофьорски книжки като изображения в смартфоните

Ако тестванията преминат сполучливо, финландските водачи повече няма да носят пластмасови шофьорски книжки. Вместо тях ще се употребява смарт телефон с конфигурирано особено приложение.
Смартфоните към този момент служат за връзка сред хората, за забавление и обучение. Те даже станаха пълноценни портфейли, а в този момент ще стартират да служат за различаване на личността. Тази концепция се тества във Финландия, където пластмасовите шофьорски книжки ще правят отстъпка пред виртуалните.

Създателите на този план означават, че този метод е комфортен за водачите на коли, тъй като към сегашен ден е доста по-вероятно да си забравиш документите у дома, в сравнение с смарт телефона. А от това решение става доста по-ефективна самата система за регистрация на колите. При цифровите документи не се постанова да се чака приключването на периода за тяхното потребление, да вземем за пример с цел да се смени фотографията в документа. Освен това КАТ получава интерактивен документ, в който могат да бъдат нанасяни данните за нарушаванията и противоположното, да бъде маркирано, че разпоредбите за придвижване по пътищата не са нарушавани отдавна.

Приложението работи напълно просто: след неговото инсталиране се прави регистрация на лидера в националната база данни. При всяко проявление на документа се изписва най-свежата информация. Вградени са разнообразни системи за отбрана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР