Кирил Десподов очаква националният отбор на Румъния да бъде добре

...
Кирил Десподов очаква националният отбор на Румъния да бъде добре
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Жегата и умората не са важни, играем за България

Кирил Десподов чака националният тим на Румъния да бъде добре квалифициран тактически за контролата с България. Според футболиста на ПАОК Солун идните другарски мачове с румънците и Словения ще дадат убеденост на българите за срещите от Лигата на нациите през есента. Ето какво сподели нападателят на формалната конференция преди дуела на „ лъвовете “ със северните ни съседи:

„ Разбира се, че съм научил от него нови неща. Знам, че тимът на Румъния ще бъде квалифициран доста добре тактически на следващия ден. От това което виждам от Луческу и съм сигурен, че ще го създадат по този начин. Определено ще изучавам още неща и съм научил единствено хубави неща досега “.

„ Всеки един мач и всяка една победа ни дава убеденост за самочувствие. Но мисля, че това са две контроли, положителни. Дано да ги изиграем оптимално добре и да се подготвим за срещите през септември. Сериозни контроли, които могат да ни дадат убеденост за срещите от Лигата на нациите ", добави той.

„ Много просто. Ние играем за България и за националния тим. Жега, отмалялост? Тези неща не са значими. Щом сме тук, на следващия ден излизаме и ще дадем максимума от себе си “, разяснява Десподов по отношение на високите атмосферни условия в Букурещ.

Мачът сред Румъния и България ще бъде излъчен. Студиото ни стартира половин час по-късно по същия канал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР