Ако търсим положителното от турнира и от Лигата, най-хубавото е,

...
Ако търсим положителното от турнира и от Лигата, най-хубавото е,
Коментари Харесай

Виктор Йосифов: Най-положителното беше пълната зала

" Ако търсим позитивното от шампионата и от Лигата, най-хубавото е, че следва една седмица отмора и започваме подготовка за квалификацията, в която се надявам да вдигнем равнището на играта. Когато споделям това, което мисля, някои хора ми се наскърбяват и споделят, че съм отрицателен. Затова няма да бъда отрицателен. Имаше и положителни моменти като обратите против Германия и Франция. Имаше млади момчета, които се допряха до огромния волейбол. Дано имат съзнанието и да употребяват този миг, да вземат най-положителното от престоя тук ", сподели капитанът на националния ни волейболен тим Виктор Йосифов след разгромнатаа загуба от Сърбия с 0:3 гейма в последния мач от Лигата на нациите, игран в Пловдив.

" Най-положителното беше, че залата беше цялостна. Благодаря на хората, че макар слабата продукция, която им представяме, те не престават да идват в залата, което е похвално. Адмирации и реверанс пред тези хора. Имаме тим, който през годините е посочил, че в един мач може да покаже и да се случи всичко. Това е групировката ни плюс още 2-3 имена. Моите очаквания са свързани с това - всички да са здрави, тъй като сме прекомерно подвластни от контузени играчи, нямаме аварийна пейка, която да ги размени почтено. Да създадем добра подготовка. Всички приказваме за мача с Бразлия, само че преди този момент имаме мачове с Пуерто Рико и Египет, които да не бъдем на 100 % сигурни, че ще спечелим. Надявам се против Бразилия да създадем мощен мач и с подкрепатра на публиката във Варна да спечелим ", продължи Йосифов пред MAX Sport 1.

" Цялата Лига протече на това равнище. Който е угрижен за волейбола и дава отговор за това, би трябвало да вземе ограничения и да откри решение. Все още имаме 4-5 индивида на положително европейско равнище, над междинното и някои единици, които са на международно равнище. Но отново влязох в линията, в която споделих, че съм отрицателен. Нека да сме позитивни ", приключи капитанът на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР