Ако сте нулева кръвна група, то най-вероятно сте по-уязвими към

...
Ако сте нулева кръвна група, то най-вероятно сте по-уязвими към
Коментари Харесай

Японците Учат: Ако Сте От Тази Кръвна Група Задължително Прочетете Това И Ще Промените Живота Си Завинаги!

Ако сте нулева кръвна група, то най-вероятно сте по-уязвими към някои болести, което не е толкоз прелестно. Но, вие също по този начин сте родени водачи, извънредно енергични и постоянно фокусирани върху задачата. Трудно може нещо да ви отклони от определения път.

Но, въпреки това, (както към този момент споменахме), хората с кръвна група О са по-уязвими към някои болести и здравословни проблеми, като да вземем за пример: язви, дисфункция на щитовидната жлеза, ниски равнища на хормони на щитовидната жлеза и дефицит на йод. Тези дисфункции могат да причинят спомагателни странични резултати, като да вземем за пример прекалено телесно тегло и задържане на вода.

Навярно ще бъдете изумени, когато разберете, че в Япония тази кръвна група от дълго време е обвързвана с неповторим тип на личността

Хората с кръвна група О най-често се разказват като виновни, издръжливи, проведени, фокусирани, съзнателни и практични. Смята се, че те могат да се ориентират по-добре и извънредно добре владеят логиката.

Хиперактивни и импулсивни

Онези от вас, които са с нулева кръвна група нормално са хиперактивни и импулсивни. Най-вече когато сте под голямо количество стрес. Стресовите обстановки ги вършат извънредно раздразнителни. Тази по-висока сензитивност, в композиция с вреден метод на хранене и неприятна хигиена на живот, ще ви направи по-уязвими във връзка с нездравословните за здравето метаболитни процеси, като инсулинова устойчивост, мудна интензивност на щитовидната жлеза и наддаване на тегло. Ако сте с кръвна група О, то най-вероятно и постоянно страдате от стомашни киселини, което води до по-чувствителен корем и язва.

И в този момент най-важното, което би трябвало да знаете. Оставихме го последно, с цел да може да го запомните добре. Експертите споделят, че в случай че сте кръвна група 0 би трябвало да стоите надалеч от кофеин и алкохол. Кофеинът може да бъде доста нездравословен, тъй като покачва равнището на адреналин, което по този начин или другояче е по-високо при хора с кръвна група нула, написа lekuva.net.

За предпочитане е да пиете кафе и кофеинови питиета два или три пъти в седмицата, а не всеки ден. Колкото до алкохола – забравете за него. Това, че е потребен в дребни количества е безспорен мит!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР