Ако сънувате земетресение, това предвещава лош късмет в работата ви,

...
Ако сънувате земетресение, това предвещава лош късмет в работата ви,
Коментари Харесай

Значението да сънуваш земетресение

Ако сънувате земетресение, това предвещава неприятен шанс в работата ви, чакат ви съществени неприятности и може даже да се стигне до промяна на работното място.

Ако в съня си вие самите сте в помещение, което е разтърсвано от земетресение, това е знак за провали на всички покупко-продажби, които сте се опитвали да подготвите през последно време.

Ако сте в постройка и виждате по какъв начин прилежащата постройка се люлее от земетресение, а вашата е постоянна, това значи, че ще съумеете да избегнете съществени финансови неприятности.

Ако в съня си видите разрушени от земетресението къщи и напукана и даже разцепена земя, това значи, че скоро ще получите новина отдалече. Тя ще е обвързвана с материалното ви благоденствие и най-вероятно ще бъде във ваша изгода.

Ако по време на земетресението в съня ви вие съумеете да се скриете на безвредно място, това значи, че скоро няма да можете да се издигнете в работата.

Ако сънувате, че бягате, с цел да се спасите от земетресение, това значи, че в действителния живот всичко, обвързвано с работа ви, е доста комплицирано, само че вие се пробвате да заблудите даже себе си.

 Земетресение насън

Ако сънувате доста хора, които се пробват да избягат от рушаща се постройка по време на земетресение, това значи, че някой от околните ви има сериозна потребност от вас.

Ако в съня ви земята се разцепва и гълтам цели здания, само че вие оцелявате и домът ви не е потърпевш, това значи, че фамилното ви благополучие няма да бъде разрушено от неприятелите ви.

Ако сънувате земетресение в нощта против вторник, това е предизвестие за съществени неприятности в работата.

Ако сънувате земетресение в нощта против четвъртък, това предвещава сериозен фамилен скандал, който може би ще свърши с краткотрайна разлъка.

Ако сънувате земетресение в нощта против събота, това значи, че скоро ще понесете последствията от постъпка, за която към този момент сте не запомнили.

Ако сънувате земетресение в нощта против понеделник, ще получите неприятна вест от жена.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР