Ако са известни с непринудения си шик, а лондончанките с

...
Ако са известни с непринудения си шик, а лондончанките с
Коментари Харесай

5 неща, които си крадем от стила на скандинавките този сезон

Ако са известни с непринудения си изискан, а лондончанките с бунтарския си жанр, то скандинавките са безупречни в своя минимализъм. Тези девойки знаят по какъв начин да наподобяват стилно, даже в най-студените дни, тъй че няма по какъв начин да не открием ентусиазъм за есенно-зимния сезон от техните дрешници. През последните години северните it девойки се утвърдиха в стилния пейзаж и са измежду най-вдъхновяващите инфлуенсъри. Доказателството е и в Instagram, където скандинавки като Pernille Teisbaek, Tine Andrea и даже Matilda Djerf не стопират да натрупат правилни почитатели в обществената мрежа.

С тоалети, които са по едно и също време небрежни и изискани, с минималистични силуети, скандинавките съчетават комфорта и естетиката като никой различен. Не всичко обаче е в неутралните тонове, а в вярното утайване на облеклата, както и в прибавянето на някой по-актуален детайл в облеклото. Затова през днешния ден обръщаме взор към нещата, които се открояват в стайлинга им този сезон.
 Проверено: Не е правилно, че 80% от храните в България са импорт 14 ноем 2022 | Статията PolitiCheck: Не може да се твърди, че 80% от храните в България са внос е дело на Ванеса Николова в платформата factcheck.bg....               

Преглеждайки Инстаграм сметките на скандинавските инфлуенсъри, бързо осъзнаваме, че дългата дънкова пола се трансформира в must have. Те най-често я комбинират с маратонки за небрежна визия или с високи ботуши до коляното и ток за по-елегантен контур. Оставаме на вълна поли, тъй като студеното време напълно не ги стопира да носят и изящна сатенена пола с миди дължина. Съчетана с обемно кожено яке или вълнено палто, чифт ботуши или мокасини и пуловер, тя е превъзходен съдружник за основаване на изискана визия тази есен.
               

Направо от 2000-те години, ботите и с клиновиден ток се откроиха в стилните ревюта за тази зима. От Givenchy до Off-White през Vivienne Westwood и Bottega Veneta, доста марки им вдъхнаха нов живот. Първи с тях се появиха точно тези девойки, които ги носят с необятни дънки, пола със междинна дължина и даже мини пола.
               

През последните зими кожените панталони или панталони от реплика на кожа са част от главните трендове, носени от всички фешънисти по света. Но вместо да го изберат в черно, този сезон скандинавските девойки го избират в шоколадов вид. Комбинират го с обемна бяла риза, или със суитшърт.
               

Сред якетата и палтата, видяни по улиците на огромните скандинавски градове, макси палтото, свръхголемият бомбър и късото право вълнено яке наподобява са желаните връхни облекла този сезон. С изчистена кройка, постоянно включваща огромни джобове и едно копче, късото вълнено яке влива грациозност във всяка непринудената визия. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР