Ако през пролетта абсолютното клише са флоралните мотиви, които, разбира

...
Ако през пролетта абсолютното клише са флоралните мотиви, които, разбира
Коментари Харесай

Най-кокетният принт и как да го носим този сезон

Ако напролет безспорното факсимиле са флоралните претекстове, които, несъмнено, пренасяме и в летния си дрешник, то през най-топлите месеци своето завръщане прави по този начин нареченото каре виши. То носи специфичен ретро изискан като чувство, тъй като се появява още през 30-те години, когато Джуди Гарланд го носи в „ Магьосникът от Оз “. Но като че ли повече го свързваме с Бриджит Бардо, за която дизайнерът Жак Естерел употребява точно този принт за булчинската й рокля за сватбата й с Жак Шарие през 1959 година. Някъде по същото време още веднъж той е виновникът и за полата, с която именитата актриса се появява във кино лентата „ Искате ли да танцувате с мен “ и която се трансформира в емблематична за нейния жанр.

А Бардо я носи тъкмо с онази блуза с деколте вид „ лодка “, нещо, което също се завърна като тренд този сезон, както ви показахме единствено преди дни. Така че от време на време няма нищо инцидентно, а ние още веднъж се любуваме на добре забравените модели, някои, от които пазим като находки в персоналния си дрешник.

В разнообразни комбинации от цветове и под формата както на рокли, блузи, поли и даже чехли, карето виши е обичан принт и на още една французойка, която следим, а точно Жан Дамас, която го включва в новата сбирка на своя бранд Rouje. Този десен се откроява и в други настоящи сбирки, с което имаме опция да го прибавим в летния си стайлинг, даже и за плажа, защото се откроява и при новите бански. Може би няма по-кокетен и мекушав принт, който да се откроява толкоз елегантно в момичешкия дрешник. И това лято безспорно ще го виждаме на всички места! 

Обикновено най-лесно е да се носи в координирани сетове от горна и долна част, както и с рокли, само че пък може да се комбинира с нещо неутрално и едноцветно, с цел да се откроява повече. Но не пропущаме и опцията за някой аксесоар като обувки, шапка или шал.

 
10 свежи стайлинг хрумвания за идното ви лятно бягство

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР