Ако обичате прекалено много да мислите, то най-вероятно вземете мнението

...
Ако обичате прекалено много да мислите, то най-вероятно вземете мнението
Коментари Харесай

Cynthia Evans: Горчивата истина за „мислителите“ с чувствително сърце!

 myislitel

Ако обичате прекомерно доста да мислите, то най-вероятно вземете мнението на другите прекомерно покрай си, пробвайки се да разберете какво в действителност желаят да кажат. А в случай че имате също по този начин и доста сензитивна натура, то всички тези разсъждения би трябвало да ви побъркват непрекъснато заради  непрекъснатите ви опити да анализирате това, което сте чули, тъй че да не изглеждате безумни пред другите хора.

Другата горчива истина за тези мислители се заключава в това, че всичко, което виждат към тях, го виждат единствено в бяло или черно. За тях няма нещо приблизително и концепцията за „ сивото “ въобще липсва. Такива хора не познават смесени усеща и по тази причина е вероятен единствено един от двата разновидността: обич или ненавист, благополучие или опустошаване, деяние или безучастие.

 мислене

Мислителите непрестанно се пробват да открият във всичко прикрито значение: за какво имат главоболие, какво е разрушило сърцето им, за какво са претърпели загуби или какво стои зад урока, който им е преподаден? И защото не могат да получат отговори на всичките си въпроси, те не могат да продължат да живеят.

Те имат специфична „ връзка “ с Вселената. Понякога това е дълбока връзка с нея, а от време на време те са толкоз надалеч от нея, че изобщо престават да схващат този свят. Понякога наподобява, че те се изправят против Вселената и че тъкмо това е борбата, за  която нямат визия по какъв начин да я завоюват.

Ако сте и сензитивен „ мъдрец “, тогава елементарно можете да започнете да страдате от бодърствуване, тъй като леглото е това мястото, където най-големите ви страхове и мании стартират да ви преследват. Докато сте в леглото, вие несъзнателно поставяте под въпрос всичко, което е било казано или направено.

Но тези чувствителни хора в това време са надарени с едни  от най-хубавите персонални качества в света. Те са артистични, креативен и неповторими персони, които се отличават с  извънредно нестандартен  метод на мислене.

Ходът на мислите им не се харесва на всеки, само че несъмнено би трябвало да се преценяват с тях. Те имат доста високо равнище на прочувствена просветеност, тъй че във всяко отношение, без значение дали са сантиментални или не, те постоянно са открити и откровени.

Автор:  Cynthia Evans

Oще по тематиката:

Как да разпознаем дали действаме от сърце или от боязън

 

Ще поговорим за това по какъв начин да разпознаем дали действаме от сърце или от боязън и его. Искам да ви дам някои ключове за това по какъв начин да разпознавате силите на сърцето,…

Цялата публикация

Прочетете това, когато желаете да захвърлите всичко и да започнете от нулата

 

В даден миг от живота си ще почувствате, че изборът, който сте създали, ви е отклонил от същинския ви път. Ще се съмнявате в себе си и в задачата си.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР