Ако не обръщате внимание на собственото си психическо състояние, рискувате

...
Ако не обръщате внимание на собственото си психическо състояние, рискувате
Коментари Харесай

Въобще не се съмнявайте: Сега вие можете да се избавите от стреса веднъж и завинаги!

 Ако не обръщате внимание на личното си психическо положение, рискувате всичко. Дълга, прогресираща болест, чийто синдроми са неразбираеми, а признаците мъчно се откриват – ето с това може да се съпостави напрежението.

Защото стресът може да ви убие. Няма потребност да се усмихвате: невидимите аргументи са не по-малко рискови от очевидните. Ако не обръщате внимание на личното си психическо положение, рискувате всичко.

Разрушената кариера ще е минималната цена, която ще платите за такава немарливост. Но има и положителни вести. Вие можете да прекъснете порочният кръг, в който доста хора се въртят в течение на години. Прочетете деликатно тези три положителни съвета – използвайте ги вярно и не казвайте, че не сме ви предизвестили.

Потърсете помощ

Един от най-трудните стадии. На първо място – би трябвало да признаете своето положение. Това не е елементарно за множеството от нас. На второ място, би трябвало да се доверите на външен човек. Да споделите с другар, че в действителност не се справяте със напрежението. Трябва ви някой, пред който най-малкото да разтоварите душeвността си: огромната част от времето си вие отделяте за мисълта за напрежението. Това е един циничен кръг, от който с цел да излезете би трябвало да ви помогне някой различен.
Вземете отпуск

В ерата на всеобщия кариеризъм, когато даже няколко пропуснати дни могат да сложат завършек на всичко, непланираният отпуск в действителност е заплашителен. Плаши ви несигурността в бъдещето – кой ще пристигна на моето място? Дали няма да ме съкратят?

Спрете да се притеснявате и за това.

В обстановка, в която на едната везна е вашето лично психологичното здраве, а на другата – някаква си работа, не би трябвало даже да се замисляте. Казано по-просто: един месец отмора може да ви дръпне обратно от ръба на пропастта. И един месец – не е толкоз доста време, което може да раздразни естествен шеф. В краен случай – просто си намерете друга работа, не е огромна неволя.

Погледнете врага в очите

Съвременната медицина, без значение какъв брой банално звучи, не стои на едно място. Вече съществува набор от характерни устройства, които ви разрешават да следите равнището на напрежение на мускулите на тялото – и затова общото равнище на стрес. Когато към този момент знаете това, можете да дадете тази информация на лекаря, когато се обърнете към него.

Той, от своя страна, може да употребява данните за сърдечния темп, кръвно налягане и по този начин нататък, с цел да дефинира най-подходящото лекуване.

Не се опасявайте да погледнете врага в очите – и резултатът няма да закъснее.

Мудрата на Съдбата

 

Какво е това  орис и дали тя в действителност съществува? Дори и през днешния ден е доста мъчно да се даде еднопосочен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се…

Цялата публикация

В България всеки ден се самоубиват по двама индивида

 

Изследване на Евростат демонстрира, че в България през 2014 година смъртността от самоубийства е  приблизително към 10 индивида на 100 хиляди. В България през 2014 година са се самоубили общо…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР