Ако Левски покаже максималните си възможности, Ботев (Враца) няма да

...
Ако Левски покаже максималните си възможности, Ботев (Враца) няма да
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Левски трябва да играе като Левски

Ако Левски покаже оптималните си благоприятни условия, Ботев (Враца) няма да има опция да завоюва точки от " сините " в идния мач от осмия кръг на елитното ни футболно състезание, сигурен е старши треньорът на тима Станимир Стоилов. Той съобщи, че няма проблеми с контузени преди дуела на стадион " Христо Ботев ".

" Левски би трябвало да играе като Левски, да търси превъзходство и да играе в подобаващия за клуба жанр ", съобщи той на конференция преди мача и добави, че Николай Михайлов ще се завърне в групата.

" Всички играчи са здрави и 24 часа преди мача няма контузени. Имам концепция какъв ще бъде съставът, само че има още две тренировки и тогава ще преценим. Както тактичност сме наясно. Ботев Враца доста усъвършенства представянето си и този напредък очевидно се дължи на новия треньор. Забелязвам огромен брой нови играчи и чужденци. Те играят комбинативно и заслужават внимание, само че за мен е по-важно по какъв начин ще играе Левски. Няма да зависят нещата от тях, в случай че покажем оптималните ни благоприятни условия.

" Ще подходим оптимално отговорно, с цел да спечелим. Има задоволително време за възобновяване до Суперкупата и ще излезем в състав, който ни дава най-хубав късмет да спечелим. Мачът с Ботев Враца е толкоз значим, колкото и този за Суперкупата ".

Запитан дали той е повода за оставката на Константин Папазов, Стоилов отговори: " Срещата беше в затворен вид. Привърженици, клуб и спонсори. Взехме решение да не даваме детайлности. Когато има съответни решения, тогава ще ги обявим. Каквото желаех да кажа, аз го споделих в стеснен кръг ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР