Ако искате да привлечете парите към вас и вашето семейство,

...
Ако искате да привлечете парите към вас и вашето семейство,
Коментари Харесай

Фън шуй принципи за привличане на пари

Ако желаете да привлечете парите към вас и вашето семейство, би трябвало да усвоите някои фън шуй правила.

Първото, което би трябвало да извършите е да премахнете всички движимости, които провокират отрицателни страсти, припомнят за липса на пари или за други проблеми в фамилията.

Разчертайте схема на вашето жилище, като обърнете особено внимание на югоизточния бранш.

Премахнете боклука, изключително в случай че по някакъв метод блокира достъп към врата или мебели.

Ако тоалетната се намира в този бранш на жилището най-добре е да я преместите. Все отново това не постоянно е допустимо, по тази причина спазвайте правилото постоянно да затваряте капакът на тоалетната паница.

Незабавно се освободете от счупените предмети. С времето на празните места отново ще се натрупат разнообразни нови неща, само че постоянно счупените би трябвало да се изхвърлят.

Не пазете движимости или фотоси, които припомнят за отминали неприятни времена. Предметите в домът ви би трябвало да носят силата на хубави мемоари и моменти.

Не допускайте застояването на изсъхнали растения. Изхвърляйте ги в точния момент, дано в стаите да има единствено красиви и свежи цветя.

След като извършите всички тези промени и разчиствания, в югоизточния бранш на жилището може да добавите някои спомагателни знаци.

Купете си разнообразни предмети в червен, зелен и ален цвят. Тези цветове притеглят благосъстоянието в дома и го резервират. Ако към този момент имате движимости в тези цветове, просто ги преместете в този бранш.

Поставете и знаци на благосъстоянието. Това да вземем за пример са златно бижу и монети. Най-доброто място за кутията с вашите бижута е точно югоизточната част на дома.

Наредете знаци на цялостният живот – фотоси на вашите близки хора, картини или фотоси на живописни места, които ви въодушевяват и успокояват.

Това е секторът, в който би трябвало да бъдат и вашите растения. С тяхното повишаване и увеличение ще се усилва и вашето богатство.

Зареждайки своя дом с доста позитивна сила, вие сте изцяло подготвени да привлечете и силата за придобиване на парите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР