Ако има нещо, което остава постоянно в непрекъснато променящия се

...
Ако има нещо, което остава постоянно в непрекъснато променящия се
Коментари Харесай

Коя е най-безопасната дестинация за почивка в Европа?

Ако има нещо, което остава непрекъснато в непрестанно изменящия се свят на пътуването, това е нуждата да се чувствате сигурни и спокойни. За страдание, не всички дестинации, колкото и да са зашеметяващи или привлекателни, са идентични, що се отнася до спокойствието, което дават обещание на своите гости.

Няма значение дали пътувате сами или с огромна група хора; равнището на сигурност, което ще почувствате в определената от вас дестинация, може да повлияе или да наруши цялото преживяване, тъй че осъществяването на предварителна инспекция е от значително значение.

Ето за какво Travel Off Path неотдавна сформира лист на най-безопасните места за посещаване в Европа през 2024 година и измежду тях се отличава една, която е освен безвредна, само че и цялостна с история.
Една от най-хубавите дестинации в Европа за соло пасажери
Самостоятелните пасажери постоянно са обичали Дубровник и има за какво. Не единствено, че локалните поданици са гостоприемни,  но градът може да се похвали с онази тиха, безвредна атмосфера, която става все по-трудна за намиране в по-големите горещи точки по света.

Правителството на Съединени американски щати дефинира Хърватия за страна от равнище 1 по сигурност за пътешестване. Дубровник може да се похвали със удивително невисок показател на престъпност от единствено 11.32 пункта, според Numbeo (платформа за съпоставяне на градовете по света)
Перфектната бюджетна градска отмора
Причината, заради която този хърватски драгоценен камък постоянно има превъзходство пред сходни (и също толкоз безопасни) дестинации от този тип, е, че ще ви бъде мъчно да намерите цени на равнище Дубровник на някое от тези други места.

Ето за какво толкоз доста цифрови номади се стичат в зашеметяващия балкански град в търсене на по-добро качество на живот – тук можете да се насладите на средиземноморското слънце, да се насладите на оживената градска сцена и да се отдадете на фантастичната локална кухня, до момента в който сте в границите на бюджета.

Дори в случай че посещавате Дубровник единствено за няколко дни или седмици, отново можете да се възползвате от рационалните локални цени.

Според Numbeo на ниска цена хранене в града коства единствено 13 евро, капучино – 2.68 евро, а пътешестване с такси на 1 миля единствено 1.07 евро.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР