Само на 40 минути с кола от Дубай наскоро отвори

...
Само на 40 минути с кола от Дубай наскоро отвори
Коментари Харесай

Копие на гръцкия остров Санторини отвори врати в Абу Даби

Само на 40 минути с кола от Дубай неотдавна отвори порти първокласният бутиков комплекс Anantara Santorini Abu Dhabi, който е копие на гръцкия остров Санторини. Комплексът разполага единствено с 22 стаи като цената на нощувките стартира от към 735 $, само че генералният управител Рашид Бакас чака 50% от приходите на хотела да идват от извънредното му наемане за сватби, корпоративни и други събития.

Anantara се цели най-много в локалните консуматори, уикендите носят съществени доходи с предлагането на дневни пропуски на цена от 1 000 дирхама (272 долара), които могат да бъдат употребявани за храна или питиета край басейна.

Имаме резервация за женитба през октомври от локално семейство, ” споделя Бакас. “Те желаеха да отидат до Санторини за фотоси, само че разноските, включително полети за всички, означаваше, че за тях е по-логично да създадат сватбата тук ”, предава Bloomberg.

Марката Anantara, която започва в Тайланд, е известна с предлагащите успокоение курорти в Пукет и Бали. Santorini е част от продължаващото ѝ разгръщане в ОАЕ. Другите ѝ активи там включват Anantara the Palm Dubai Resort и Eastern Mangroves Hotel в Абу Даби.

Санторини е прочут със своите огнени залези, следени от планинските градчета, ситуирани по ръба на неговата калдера. И въпреки хoтелът да не може да реализира същия трагичен резултат той отдава респект към тази процедура, предлагайки всекидневно питиета по залез слънце.

Гостите ще оценят, че това е нещо малко по-различно в този район ”, споделя Бакас.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat (@anantarasantorini)
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР