Ако има героиня, която сменя няколко квартири от страх, че

...
Ако има героиня, която сменя няколко квартири от страх, че
Коментари Харесай

20 въпроса | Иванка Могилска

Ако има героиня, която сменя " няколко квартири от боязън, че той въпреки всичко може да отговори на писмото ѝ ", или воин, за чийто " папионки, постоянно в ярки цветове, на точки, пеперуди или цветя, се носеха митове " - евентуално четете история на Иванка Могилска. Най-новият ѝ алманах с къси разкази " Обикновени чудеса " (изд. " Жанет 45 " ) е плод на четири години писане, а сюжетите отразяват огромна част от разтърсванията в света в този откъслек от време. Малко преди него се появи и първата ѝ детска книга " Шарени сапунени балони ". До името на Могилска стоят още романите " Внезапни улици " и " Места за изгубване ", сборникът " Тая земя, оная земя ", стихосбирките " ДНК " и " Иначе казано ".

От цели 13 години тя също по този начин развива блога за препоръки към фрийлансъри.
Като какъв човек се определяте?
Човек, който има доверие на живота.
Нещото, в което вярвате безусловно?
Вярвам, че в случай че върша най-хубавото, на което съм способна в дадения миг, ще получа същото - най-хубавото, което заслужавам, което ми би трябвало и което мога да понеса. Вярвам, че всяко наше деяние и избор отекват като ехтене и се връщат към нас, с цел да ни ударят или обхванат, понесат нагоре или надолу, засилени от отзвука, който са провокирали в близките.
Реклама Любимият ви миг от деня?
Моментите, в които оставам сама, без да би трябвало да бързам или да върша нещо - тогава мога да чуя себе си и света към мен. Откакто имам дете, не ги свързвам с избрана част от деня. Радвам им се, когато дойдат.
Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Да печеля доверието на индивида, който ми поверява бизнеса, времето или душата си - зависи какъв текст пиша. Да не се поддавам на изкушението да опиша историята каквато на мен ми се желае да е, а не каквато е.
Как бихте обяснили това, което вършиме, на едно 5-годишно дете?
Разказвам приказки, с цел да оказа помощ на хората да намерят решение на избран проблем, да пофантазират, да се забавляват.
Как си почивате?
Опитвам се да се изключа, да съм офлайн. Чета, виждам морето или дървета, зависи къде се намирам, разтъпквам се, приказвам с обичани хора или просто седнал съм в тишина.
Реклама Какво ви зарежда?
Любопитството ми. Работата с надарени и виновни хора. Пътешествията.
Какво ви разсмива?
Мъжът ми. Не съм анализирала с какво и по какъв начин, задоволително ми е, че се дръзвам.
Какво ви натъжава?
Неспособността на хората да се схванат. Разминаването ни заради обстоятелството, че всеки от нас си е издигнал стена от убеждения, страхове, предубеждения и е не запомнил да остави врата, през която да излезе и да се освободи от тях.
Какво ви вбесява?
Мърлявото отношение към каквото и да било.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР