Ако има формула, повтаряна и затвърждавана от Холивуд, то това

...
Ако има формула, повтаряна и затвърждавана от Холивуд, то това
Коментари Харесай

Тя ли ще помага на Пингвина от Батман

Ако има формула, повтаряна и затвърждавана от Холивуд, то това е основаването на продължения, предистории и спиноф продукции на някои от най-успешните филми. " Батман " несъмнено е един от тях, а спиноф сериалът за Пингвина към този момент не е вест.

Пингвина от " Батман " - и на дребния екран

Подготвя се сериал за НВО

Знаем, че Колин Фарел се е съгласил още веднъж да влезе в ролята на злодея на Готам Сити, а в това време от Variety ни оповестяват и още някои от доказаните артисти в продукцията.

Най-новото име е това на Кристин Милиоти ( " Вълкът от Уолстрийт ", " Фарго " ). Тя ще бъде София Фалконе - дъщерята на незаконния необут Кармин Фалконе. Ролята на последния беше изпълнена от Джон Тортуро в " Батман " на Мат Рийвс.
 Снимка 593348

Това е вторият сериал на Милиоти за НВО Мах. В момента по стрийминг платформата можем да гледаме " Създадени за обич " с нейно присъединяване. По Netflix пък може да я гледаме в един от епизодите на антологичния сериал Black Mirror, спечелил най-вече награди - USS Callister.
 Снимка 523059

Все още не е известна премиерната дата на The Penguin, както ще се споделя сериалът за Пингвина. Но знаем, че измежду изпълнителните му продуценти са Мат Рийвс и Колин Фарел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР